Games getagd met: Gjuha angleze

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka të bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t'i dini objekt...
0 0   703   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e tetë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   660   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e shtatë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   648   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e gjashtë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   699   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e parë Ky eshte nje kuiz nga Gjuha angleze. Kuizi permban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 3 ose 4 opcione ku...
0 0   621   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e pestë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   664   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e katërt Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   669   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e tretë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 3 opcione, vetëm n...
0 0   672   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e dytë Ky eshte nje kuiz nga Gjuha angleze. Kuizi permban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 3 ose 4 opcione ku...
0 0   631   Alles Games   0
Kuiz anglisht për klasën e 6 Ky eshte nje kuiz nga gjuha angleze e klasës së gjashtë. Kuiz përmban 5 pyetje. Secila pyetje ka 4 o...
0 0   618   Alles Games   0

Advertentie

Laden...