Games getagd met: Kuize

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka të bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t'i dini objekt...
0 0   454   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e pestë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   478   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e katërt Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm n...
0 0   459   Alles Games   0
Kuizi Gjuha angleze pjesa e tretë Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 3 opcione, vetëm n...
0 0   476   Alles Games   0
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e katërt Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si...
0 0   452   Alles Games   0
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e tretë Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si...
0 0   457   Alles Games   0
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e dytë Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si...
0 0   518   Alles Games   0
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e parë Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si...
0 0   473   Alles Games   0
Balkan Peninsula Flags Flamujt e Gadishullit Ballkanik English: This is a quiz about flags of the Balkan states. Test yourself how much do you know about f...
0 0   449   Alles Games   0
Kuizi Biologjia pjesa e 21 Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 21 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni...
0 0   416   Alles Games   0
Kuizi Biologjia pjesa e 19 Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 19 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni...
0 0   428   Alles Games   0

Advertentie

Laden...